Graz Stadium Entry Canopy

A beautiful addition that protects spectators as they make their way from public transit to the big game.  

 

Client: Porr Construction Company
Location: Graz, Austria
Completed: 2018 (expected)
Architects: Tensile Evolution
Site Engineer: TBD
Membrane Engineers & Patterning: TBD
Membrane Area: ~ 2,500 m²
Membrane Material: PTFE
Scope of our Work: Design, Architecture, Engineering, Finding manufacturer

 

The Graz Stadium requires a way for spectators to move from the underground transit to the entrance without being exposed to Austria’s inclement weather. The design was created to wrap around the stadium to accommodate large numbers of people queuing up to enter. The canopy is also a way to beautify this particular corridor. This project is currently being reviewed for acceptance.